INVESTIME a.s.

Wenzigova 7
120 00 Praha 2
Česká republika

tel.:    +420 225 028 225
mobil: +420 777 153 000

e-mail: investime@investime.cz

INVESTIČNÍ PROGRAM

Investování je srdcem každého finančního plánu. Pokud necháme peníze správně pracovat, sami nám pomohou k dosažení našich finančních cílů. V opačném případě, kdy jen střádáme peníze na bankovních účtech, se nám naše cíle mohou díky inflaci vzdálit na nedohledno - účelem investování je zajistit, aby čas hrál pro nás, nikoliv proti nám.

Víme, jak lákavé může být vystihnout správný okamžik k nakoupení investice nebo investovat do exkluzivních novinek se "zaručenou" budoucností. My věříme, že dlouhodobá investiční strategie založená na nakupování kvalitních investic, je mnohem bezpečnější cestou k dosažení Vašich cílů - naši partneři – světoví správci podílových fondů - tímto způsobem pomáhají lidem dělat to samé již několik generací.

Zajímá Vás, která varianta, od které finanční instituce je nejvhodnější pro Vaše potřeby a cíle? Sjednejte si nezávaznou schůzku s naším finančním poradcem. Ten Vám na základě analýzy Vašich potřeb bezplatně pomůže s výběrem finančního produktu i optimální varianty.



NOVINKY