INVESTIME a.s.

Wenzigova 7
120 00 Praha 2
Česká republika

tel.: +420 225 028 225
fax: +420 225 028 228

e-mail: vedral@investime.cz

PROFIL FIRMY

Účetní firma INVESTIME CS spol. s r.o. byla založena v srpnu 1994. Má tedy více jak 27-ti leté zkušenosti v oboru vedení účetní, mzdové agendy a poskytování komplexního ekonomického poradenství právnickým a fyzickým osobám z nejrůznějších oblastí podnikání v ČR. Jednatelem a výkonným ředitelem firmy je Ing. Martin Vedral, absolvent VŠE Praha, obor zahraniční obchod.

V 90. letech se firma rozrůstala tak, jak rostl zájem a požadavky jejích klientů. Dnes ji tvoří stabilní pracovní tým složený ze zkušených odborníků s dlouholetou praxí. Jsme tak schopni zajistit klientům kompletní účetní servis pro jejich podnikání. Pracujeme na principu vzájemné zastupitelnosti, aby servis pro zákazníka byl vždy na nejlepší úrovni.

V roce 2001 došlo k rozdělení činnosti do tří základních oblastí, a to:

V následujících letech se činnost firmy zaměřila i do oblasti

V současné době se tyto čtyři základní produkty prolínají v jeden informační celek, který je jako jeden balíček našich služeb nabízen všem našim klientům.

Účetní agenda a mzdová agenda je zpracovávána v programu VARIO. Poskytovatel softwaru je firma ALTUS software s.r.o., www.altus.cz. K ostatním činnostem využíváme software renomovaných společností.


NOVINKY

Fúze společností

Fúze společností INVESTIME CS spol. s r.o. a INVESTIME a.s.

Fond na výrobu energie z obnovitelných zdrojů