VOLNÉ KANCELÁŘE K PRONÁJMU
VÍCE INFORMACÍ

VOLNÉ KANCELÁŘE K PRONÁJMU

VÍCE INFORMACÍ

KISS Group Reality s.r.o.
INVESTIME a.s.
Everest Enterprises s.r.o.
LONGEVITY INSTITUT s.r.o.
INDEX BRAND s.r.o.
iSure spol. s r.o.
GET BOOSTED s.r.o.
EUROKONSULT s.r.o.
SMOKE, s.r.o.
MIROS s.r.o.
CLEAN GO SERVICE s.r.o.
 

Vážení obchodní přátelé,
představuje se Vám akciová společnost, která podniká na realitním trhu v oblasti administrativní správy a služeb organizačně hospodářské povahy vrámci profesionální správy nemovitostí. Dále poskytujeme pronájem firemních sídel, pronájem konferenčních místností, to vše včetně kvalitního účetního a právního servisu. Dále zajištuje služby podnikového archivnictví v souladu s vyhláškou MV ČSR č. 118/1974 Sb., o podnikových archivech.Jako hlavní projekt nabízíme pronájem vybavených kancelářských prostor v blízkosti centra města ve stylovém objektu z konce 19. století. K dispozici je 800 m2 klimatizované kancelářské plochy včetně zázemí, rovnoměrně rozložené v 5. NP. V souvislosti s pronájmem samozřejmě zajišťujeme s tím spojené služby, jako je ostraha, recepce, úklid, dostatek telefoních linek, apod.

Jakékoliv Vaše dotazy Vám rádi zodpovíme na telefoním čísle 225 028 225, na e-mailu info@tipcapitalpraha.cz nebo také osobně zde v budově. Kontaktujte nás kdykoliv také na internetu www.tipcapitalpraha.cz

 
 

Ing. Martin Vedral
předseda představenstva
 

 
INVESTIME a.s.,Wenzigova 7, Praha 2, PSČ 120 00, IČ 26091861. Aktuálně nabízíme volné prostory k dlouhodobému pronájmu v 1 a 2 NP. Pro další info volejte 777 205 519 / +420 225 028 225.  
VOLNÉ KANCELÁŘE K PRONÁJMU

VÍCE INFORMACÍ